ARBEIDSRECHT

Professioneel advies over arbeidsrecht van een bedrijfsjurist

Is er een conflict op de werkvloer? Is er een werknemer ziek? Allemaal vragen die te maken hebben met het arbeidsrecht. Heel kort gezegd gaat het bij arbeidsrecht om alles wat er tussen u als werkgever en werknemer gebeurt. Als u hier hulp bij kunt gebruiken kunnen wij daar als bedrijfsjurist uitgebreid advies over geven. Het is van belang om goed op de hoogte te zijn van alle rechten en plichten voor u als werkgever. Wij zullen dit allemaal voor u op een rijtje zetten. Daarbij houden wij natuurlijk nauwlettend alle ontwikkelingen en nieuwe regels in de gaten. Als er veranderingen hebben plaatsgevonden in de cao’s zullen wij daar gelijk op inspelen. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Aarzel niet om contact op te nemen.

Advies of arbeidsrecht en ontslag

Helaas is het in sommige gevallen nodig om een werknemer te ontslaan. Daarbij is het natuurlijk van belang om alle regels rondom arbeidsrecht in acht te houden. Er bestaan namelijk verschillende manieren om de arbeidsovereenkomst met uw werknemer te beëindigen. Grofweg zijn er drie wijzen waarop het ontslag kan plaatsvinden. Wij nodigen u graag uit op gesprek om uw situatie te bespreken en op basis daarvan de juiste weg in te slaan. Zo kunt u ervoor kiezen om uw werknemer op staande voet te ontslaan of een beëindigingsovereenkomst te laten tekenen. In sommige gevallen lukt het niet altijd om tot een beslissing te komen waar beide kanten zich in kunnen berusten. Dan is het soms nodig om een ontslagprocedure te starten bij het UWV of de kantonrechter. Wilt u specifiek juridisch advies inwinnen over arbeidsrecht? Wij gaan graag met u gesprek! Neem contact op via het contactformulier.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht in de praktijk

Ons advies over arbeidsrecht wordt altijd onderbouwd door juridische kennis die wij hebben opgedaan door onder andere de afgeronde cursus arbeidsrecht. Daarbij hechten wij veel waarde aan professionalisering. Zo volgen wij regelmatig bijscholingen op het gebied van arbeidsrecht om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Hierdoor bent u altijd verzekerd van up-to-date advies. Wat voor vragen u ook heeft, wij staan voor u klaar om tot de juiste besluitvorming te komen. Daarbij leggen wij duidelijk uit hoe wij tot deze keuzes zijn gekomen. Wilt u graag een afspraak inplannen? Neem contact op!

Menu