BEDRIJFSJUIST

Maak een afspraak bij een bedrijfsjurist voor professioneel advies

Bent u op zoek naar een bedrijfsjurist om professioneel advies in te winnen over een zieke werknemer of het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Hiermee helpen wij u graag verder door professioneel advies te geven. Wij adviseren u over wat uw rechten, verantwoordelijkheden en plichten zijn in uw situatie. Wanneer er contracten afgesloten moeten worden kunnen wij deze beoordelen, zelf opstellen of er over in onderhandeling gaan. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u deze op juridisch juiste gronden afsluit. Het hoofddoel in onze werkzaamheden als bedrijfsjurist blijft altijd een bijdrage leveren aan het succes van uw bedrijf. Iedereen met een zakelijke onderneming is welkom om een afspraak te maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Advies bij oprichting van bedrijf door bedrijfsjurist

Heeft u plannen om uw eigen onderneming op te starten? Ook daarvoor kunnen wij u uitgebreid adviseren. Zo kunnen wij u als bedrijfsjurist helpen om een goede rechtsvorm uit te kiezen. Er zitten namelijk veel consequenties verbonden aan het maken van deze keuze. Verder is de bedrijfsstructuur altijd een topic die aan de orde komt. Daarna kunnen wij u helpen met ander juridisch advies over het opstarten beheren van uw bedrijf of het afsluiten van een huurcontract voor een kantoorruimte. Wanneer u na een tijdje merkt dat uw bedrijf gaat groeien wilt u misschien personeel in gaan huren. Wij kunnen u op weg helpen bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst volgens de Cao. Ook kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden van een flexibel contract. Kortom over alle topics rondom arbeidsrecht kunt u bij ons terecht. Maak direct een afspraak!

Bedrijfsjurist

Bedrijfsjurist werkt nauw met u samen

Als bedrijfsjurist hechten wij veel waarde aan een nauwe samenwerking. Wij werken gedeeltelijk zelfstandig aan de vraagstukken maar wij willen ook weten hoe uw bedrijf opereert. Aan de hand van een kennismakingsgesprek nemen wij de tijd om uw bedrijf goed te leren kennen. Hierdoor kunnen wij beter afstemmen op uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld specifiek juridisch advies over arbeidsrecht nodig? Dan stemmen wij eerst goed af op uw persoonlijke situatie voordat wij adviezen uit brengen. Door onze afgeronde opleidingen hebben wij genoeg kennis in huis om u van professioneel advies te voorzien. Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op!

Menu