JURIDISCH ADVIES ARBEIDSRECHT

Juridisch advies over arbeidsrecht inwinnen

Wilt u juridisch advies over arbeidsrecht inwinnen? Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Ook hebben wij geruime kennis over arbeidsrechten in alle landen. Met onze opgedane kennis en vaardigheden kunnen wij u uitgebreid adviseren over juridische vraagstukken. Wilt u weten wat uw verplichtingen zijn als werkgever tegenover uw werknemer? Weet u niet wat u moet doen als uw werknemer ziek is? Of wilt u de arbeidsovereenkomst van een werknemer wijzigen? Allemaal situaties waarin u juridisch advies over arbeidsrecht nodig bent. Iedereen krijgt er wel eens mee te maken maar velen vinden het een gecompliceerd en moeilijk onderwerp. Toch is arbeidsrecht onze grootste passie! Wij vinden het interessant om ons in deze materie te verdiepen en u hiermee verder te kunnen helpen. Maak gelijk een afspraak!

Juridisch advies over arbeidsrecht voor ZZP’er

Veel vragen over juridisch advies over arbeidsrecht gaat over ZZP’ers. U heeft vast al vaak gehoord dat ZZP’ers minder beschermd zijn op het gebied van arbeidsrecht en misschien merkt u het zelf wel. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes als u werkzaam bent als ZZP’ers. Alle keuzes op het gebied van arbeidsrecht hebben namelijk invloed op wat uw inkomen gaat zijn. Naast de rechten van ZZP’ers zijn wij ook op de hoogte van de rechten van flexwerkers. Denkt u dat deze minder rechten hebben in vergelijking met eerder? Dat blijkt niet in alle gevallen op te gaan want een flexwerker heeft het recht om drie uur te worden uitbetaald ook al komt hij maar één uur werken. Wilt u juridisch advies over arbeidsrecht inwinnen van een bedrijfsjurist? Neem dan contact met ons op!

Juridisch advies arbeidsrecht

Juridisch advies over arbeidsrecht bij een reorganisatie

Komt er binnenkort een reorganisatie aan? Dan komen daar veel juridische procedures bij kijken waarover u waarschijnlijk juridisch advies wilt inwinnen. U komt voor verschillende keuzes te staan die nog lang consequenties zullen hebben. Vaak is het zo dat er bij een reorganisatie ook ontslagen komen kijken. Wij helpen u om dit volgens alle wetten en regels te regelen zodat het voor beide partijen voordelig uitvalt. Wellicht is het nodig om een sociaal plan op te stellen. Daarbij kan er bijvoorbeeld transitievergoeding worden ingezet. Hierbij ondersteunen wij u graag zodat dit allemaal volgens de regels van het arbeidsrecht verloopt. Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op!

Menu