WIE BEN IK

Opleiding

Mijn naam is Mirjam Berkers. Naast een volledige job heb ik in 1997 in de avonduren de opleiding Nederlands Recht afgerond aan de Universiteit van Tilburg. In 2000 heb ik de postdoctorale opleiding tot bedrijfsjurist afgesloten bij de Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen. Dit is een samenwerkingsverband van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen (NGB) en de universiteiten van Leiden, Nijmegen, Rotterdam en Tilburg.

WIE BEN IK

Lidmaatschappen

Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)

NEVOA (beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseurs)

Alle NEVOA-leden dienen jaarlijks te voldoen aan de eis tot permanente educatie. Naast het feit dat ik het vaktechnisch overleg voor de regio zuid leid, ben ik ook vanaf 2006 tot 2022 lid geweest van de commissie vaktechniek van deze organisatie. 

Werkervaring

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven heb ik direct na afronding van mijn opleiding tot jurist gewerkt voor een groot accountantskantoor. In 2006 heb ik de grote stap gewaagd en ben ik als zelfstandig gevestigd bedrijfsjurist gestart onder de naam Areo Helmond. Door mijn opleidingen en werkervaring weet ik goed wat er binnen het MKB speelt op het gebied van arbeidsrecht.

Werkwijze

Ik ben een praktisch ingestelde jurist die oplossingsgericht werkt. Ik richt mij op bedrijven in de regio Helmond, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch. Als bedrijfsjurist hecht ik veel waarde aan een nauwe en persoonlijke samenwerking. Aan de hand van een kennismakingsgesprek neem ik de tijd om uw bedrijf te leren kennen. U kunt mij bereiken door te bellen of een e-mail te sturen.

Menu