Wie ben ik

Wie ben ik

Als jurist vind ik het belangrijk om oplossingsgericht te werk te gaan. Met een kritische blik bekijk ik de situatie en inventariseer ik samen met werkgever de mogelijkheden, met het doel een kwestie praktisch op te lossen. Wetgeving in arbeidsrecht hoeft niet ingewikkeld te zijn, ik leg het met plezier begrijpelijk uit.

Aangenaam, ik ben Mirjam Berkers; bedrijfsjurist; ik kom je graag juridisch adviseren en ondersteunen in arbeidsgerelateerde zaken. Laten we beginnen met een kort gesprek. Vertel mij wat er speelt. Samen kunnen we de vraagstukken doornemen en een plan met een helder vooruitzicht opstellen.

Na een carrière in het bedrijfsleven ben ik sinds 2006 zelfstandig bedrijfsjurist met Areo Helmond en richt ik mij voornamelijk op het MKB.

Ik ben lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Beroepsorganisatie voor Bedrijfsjuridisch Adviseurs (NEVOA). Naast het behalen van de jaarlijkse PE- punten, heb ik van 2006 tot 2022 het vaktechnisch overleg van de regio Zuid geleid en heb ik een bijdrage geleverd aan de commissie vaktechniek.

opleidingen

  • Nederlands Recht – Universiteit van Tilburg, afgestudeerd in 1997
  • Postdoctoraal bedrijfsjurist – Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen, afgestudeerd in 2000.

Areo Helmond

Arbeidsrecht en organisatie

mw. mr. Mirjam (M.A.) Berkers
President Rooseveltlaan 22
5707  GE HELMOND
(06) 46 76 70 11
m.berkers@areohelmond.nl